Na 14. Županijskom vatrogasnom natjecanju vatrogasne mladeži i pomlatka održanom u Prugovcu DVD-i Vatrogasne zajednice grada Koprivnice nastupili su s ukupno 12 ekipa mladeži i pomlatka te osvojili ukupno šest pehara, tri za prva mjesta i tri za druga mjesta u svojim kategorijama. Od gradskih DVD-a nastupili su DVD Koprivnica, Draganovec, Štaglinec, Starigrad i Jagnjedovec te postigli odlične rezultate među 52 ekipe iz cijele županije. Svojim radom, vještinama i rezultatima ekipe mladeži (od 12 do 16 godina) zaslužile su i pravo nastupa na Državnom vatrogasnom natjecanju koje će se održati na Pagu, a novost je od ove godine i pravo nastupa najboljih ekipa pomlatka (od 6 do 12 godina), i to na natjecanju Koordinacije vatrogasnih zajednica županija sjeverozapadne Hrvatske koje će se održati u Čakovcu.

Najbolji u kategoriji mladež (muški) bili su DVD Koprivnica 1 na prvom mjestu te DVD Draganovec na drugom mjestu. U kategoriji mladež (ženska) prvo mjesto osvojio je DVD Koprivnica, a drugo DVD Štaglinec, dok je u kategoriji pomladak (ženski) također najbolja bila ekipa DVD-a Koprivnice dok je drugo mjesto osvojio DVD Starigrad.

Od ostalih ekipa iz VZG-a Koprivnica DVD Štaglinec u kategoriji mladež muška osvojio je peto mjesto, a ekipa DVD Koprivnica 2 13. mjesto. U kategoriji mladež ženska DVD Draganovec je bio peti, a u kategoriji pomladak ženski DVD Draganovec je bio četvrti. U kategoriji pomladak muški DVD Starigrad bio je 18., a DVD Jagnjedovec 21.

Rezultati

MLADEŽ MUŠKI – 13 ekipa

1. DVD Koprivnica

2. DVD Draganovec

3. DVD Đurđic

MLADEŽ ŽENSKA – 5 ekipa

1. DVD Koprivnica

2. DVD Štaglinec

3. DVD Novo Virje

POMLADAK MUŠKI – 27 ekipa

1. DVD Hrsovo

2. DVD Povelić

3. DVD Cirkvena

POMLADAK ŽENSKI – 7 ekipa

1. DVD Koprivnica

2. DVD Starigrad

3. DVD Cirkvena