Ekipe mladeži dobrovoljnih vatrogasnih društava Štaglinec i Koprivnica nastupile su na 23. Susretima vatrogasne mladeži i pomlatka Republike Hrvatske i Republike Slovenije koji su se održali ovog vikenda u Varaždinskim Toplicama, a na koma se okupilo 500-tinjak natjecatelja. Mladi koprivnički vatrogasci već dugi niz godina sudjeluju na ovim susretima, a ovog puta vodili su ih Dragana Palfi Topalović (DVD Koprivnica) te Iskrica Forko Međimorec, Melanija Zagorščak i Valentina Bukvić (DVD Štaglinec). Na natjecanju je sudio i Danijel Topalović, podpredsjednik DVD-a Koprivnica i predsjednik županijskog Savjeta vatrogasne mladeži. Mladež muška DVD-a Koprivnica osvojila je deveto mjesto, a mladež ženska DVD-a Štaglinec šesto mjesto. Osim vježbi, za sudionike su bile organizirane i zanimljive sportske igrice.

Ovo druženje organizirala je Hrvatska vatrogasna zajednica u suradnji s Vatrogasnom zajednicom Varaždinske županije te Vatrogasnom zajednicom Grada Varaždinske Toplice kao domaćinom.

Natjecanje za vatrogasnu mladež i pomladak održalo se sukladno važećem Pravilniku za natjecanje CTIF-a bez štafetne utrke.